Задние фонари с Titanium

• Автор теми Автор теми Макс
  • Дата створення Дата створення

Макс

Member
Повідомлення
51
Авто
2016 2,5
Всем привет. Надоели SEшные задние фонари, выглядят незавершенными, да и красные повороты. Хочу поменять свои задние фонари на фонари с Ford Fusion Titanium или Ford Mondeo. Они просто встают и все или нужны еще какие-то переделки?

Всем привет. Надоели SEшные задние фонари, выглядят незавершенными, да и красные повороты. Хочу поменять свои задние фонари на фонари с Ford Fusion Titanium или Ford Mondeo. Они просто встают и все или нужны еще какие-то переделки?
Мондео практично не варіант. На Титаніум ліхтарі "повні", але без нормальних оранжевих поворотів теж.
Так що залишається перероблять ліхтарі, або мінять на китайські.

Можливо мудохаться будеш з ліхтарями в кришці. На рестах там точно якщо не Титан, то в кришку іде лише 2 дроти на задній хід. Дорести бувають трохи багатші в плані готовності до нових опцій.

Я б собі китайські ліхтарі просто взяв і не морочився з переробкою на оранжеві повороти. Але, чесно кажучи, Ф'юж у мене вже досить давно. І на ньому досі оригінальні ліхтарі. Наче як і за червоні повороти у нас іноді вже трусять, і треба було б вирішити питання. Поки і других проблем вистачає щоб ще і за це ще братись. Але як знати, може і зроблю це. Десь ближче до продажу машини, чого поки не планую)))))

Наче як і за червоні повороти у нас іноді вже трусять, і треба було б вирішити питання.
Підкину тобі трохи прискорення 80го рівня))) Люди зараз копів частенько не викликають на оформлення ДТП бо при оформленні можуть перевірити по базам і потім доставити куди треба. І подібні випадки вже були. А тут такий привід зупинити. І формально за законом вони будуть праві.

Зверху