Ресурс АКПП Ford 6F35

• Автор теми Автор теми Copart
  • Дата створення Дата створення
А какое посоветуете масло в движок?
Є готові набори на 2,5 (синтетична олива, масляний та повітряний фільтри). Зараз 3050-3200грн. Але скоро імовірно подорожчає через зростання курсу. Пиши в особисті, скину лінк на сайт

Є готові набори на 2,5 (синтетична олива, масляний та повітряний фільтри). Зараз 3050-3200грн. Але скоро імовірно подорожчає через зростання курсу. Пиши в особисті, скину лінк на сайт
О, а можна мені теж лінк?

Среди Фьюженов встречаются машины с пробегами и по 300-500 тысяч километров, коробки без ремонта и в полном здравии. Но есть и противоположные случаи. Форд вроде как зажал коробку программно, так что она не шустрит, но стала несколько долговечнее.
Так вони тупо по трасі накатали стільки. А у нас у більшості людей це все таки мабуть прості поїздки по місту. З купою світлофорів і тд. Трохи інші умови

Так вони тупо по трасі накатали стільки. А у нас у більшості людей це все таки мабуть прості поїздки по місту. З купою світлофорів і тд. Трохи інші умови
Що є то є. Моя машина припливла з 100к км за 2,5 роки їзди. Само собою все по трасам. Але вже через пару тисяч по Києву коробка почала трохи пинатись :D:D:D

Що є то є. Моя машина припливла з 100к км за 2,5 роки їзди. Само собою все по трасам. Але вже через пару тисяч по Києву коробка почала трохи пинатись :D:D:D
Підтверджую! 1 в 1. Тільки пробіг 82к км
Бачу багато хто міняє жижу в коробці. Може і собі поміняти, вже думаю про це.

У мене вже більше 200 тисяч пробіг. Рідину міняв пару разів, як радили на місцевому СТО. Схоже, що до цього ніхто нічого не міняв. Це не найкраща коробка в моєму житті, але з нею цілком можна жити. Після 200 тисяч коробка почуває себе цілком нормально

У мене вже більше 200 тисяч пробіг
Тут більше роль відіграє те де машина накатала цей пробіг. По трасі, чи дригалась по місту. Машини з трасовими пробігами і більше катають. Якимось чином навіть без заміни рідини)))

Ці коробки взагалі ремонтують? Якось питав за них у знайомого естеошника, то захвату від 6ф35 у нього не було

Ці коробки взагалі ремонтують? Якось питав за них у знайомого естеошника, то захвату від 6ф35 у нього не було
Ремонтують. Але деякі майстри справді не в захваті. Хоча їх як послухати так взагалі все ломуче гівно))) Але є і іще один нюанс на цей час. Цих машин навезли досить багато, і на розборки теж. Тому Іноді є сенс просто купити коробку з невеликим пробігом, промити радіатор, можливо освіжити гідротрансформатор, але саму коробку не чіпати.

Зверху